نقشه مرحله به مرحله جدید برای دکتر کرابی در 2 فصل
نقشه مرحله به مرحله جدید برای دکتر کرابی در 2 فصل
Blog Article
آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد شنبه / ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۴:۰۵
وی، چرای بیرویه را در کاهش جمعیت گونههای خوشخوراک مراتع تأثیرگذار دانست و تأکید کرد: چنین چرای بیرویه که قبل از موعد مقرر انجام میگیرد، باعث کاهش جمعیت گونههای خوشخوراک و سیر قهقرایی مراتع شده و در این حالت، تعدادی از گیاهان بیارزش و سمّی از چرای بیموقع به نفع خود، سود برده و رقابت گیاهی برای آنها کم میشود.
درباره ما ارتباط با ما سوالات متداول سياست ها و حريم شخصي خدمات
تخصص دکتر دکتر مریم کرابی: متخصص بیماریهای پوست (درماتولوژی)/ دکترای حرفهای پزشکی
با این حال، مواد آلی، ساختار، و نفوذپذیری نیز در فرسایش خاک نقش دارند. معمولاً خاکهایی با نرخ نفوذ سریعتر، سطوح بالاتر مواد آلی و ساختار خاک بهبود یافته مقاومت بیشتری در برابر فرسایش دارند. خاکهای با بافت لومی، ماسه و لوم شنی معمولاً در مقایسه با ماسه بسیار ریز، سیلت و خاکهای خاص با بافت رسی، فرسایش پذیری کمتری دارند.
تراکم خاک چیست ؟
یکی دیگر از معضلهای بسیارجدی و پیچیده چرای بیرویه دامها تاثیر آن بر محیط زیست کوهها است. عباس محمدی – کارشناس و فعال محیط زیست – در این زمینه میگوید: چرای بیرویه دام به تعداد بیش از ظرفیت مراتع از این موارد است.
مانند فرسایش آبی، فرسایش بادی میتواند به مزارعی که در آن خاک را جمعآوری میکند و همچنین به مناطقی که کثیفیها و مواد معدنی و آلایندههای موجود در آن رسوب میکنند آسیب برساند. همچنین میتواند اثراتی بر سلامتی مانند بدتر شدن کیفیت هوا، مخفی کردن دید، و ایجاد مشکلات تنفسی در افراد داشته باشد.
۲) چرا باغبان برگ های درختان را جمع می کند و روی آن خاک می ریزد؟
سبزوار نمایش پروفایل دکتر حمیدرضا مقیمی فیروزاباد
وی در ادامه با اشاره به اینکه چرای بی رویه دام امروز به مشکل جدی عرصههای طبیعی و مراتع کشور تبدیل شده، گفت: اصلاح این روند علاوه بر این نیاز به ضرورت اصلاح قوانین به همکاری جوامع محلی و عشایر و ... نیاز دارد.
وی website با بیان اینکه پوشش گیاهی موجود در مراتع میتواند غذای مناسبی برای دام باشد، اظهار کرد: با بایر شدن زمینها و بیحاصلی خاک از گیاهان، باد و طوفان ریزگردها را به سمت شهرها سوق خواهد داد و سلامتی مردم به دلیل هجوم ریزگردها و آلایندهها در معرض خطر قرار میگیرد.
اگر گاوها مجاز به چرا در تمام طول سال باشند، چراگاهها نمیتوانند سالم و مقاوم در برابر فرسایش باقی بمانند. برای بهترین نتایج، یک حصار را برای کل فصل مرطوب ببندید تا علفها بتوانند دوباره خود را بازسازی کنند.
– پلکانی کردن مناطق شیب دار – دور مزارع و باغ ها را دیوار کشی کنیم